Selecteer een pagina

Complete Gebitsrenovatie

Een gebit is van nature bijna nooit perfect. Dit is niet erg, maar het is wel vervelend om met ernstige, langdurige en diepgaande gebitsproblemen te kampen. Heb jij te maken met verregaande gebitsproblemen en wil je deze problemen in enkele behandelingen eenvoudig oplossen? Kies dan voor een complete gebitsrenovatie. Meer over een complete gebitsrenovatie, lees je hieronder.
Wat is een complete gebitsrenovatie?

Een complete gebitsrenovatie is een tandheelkundige behandeling die alle mogelijke problemen met het gebit moet oplossen. Heb je bijvoorbeeld een scheef gebit, heb je een gebit dat ernstig beschadigd is door slechte verzorging of door een ongeluk of heb je een gebit dat door erfelijke factoren niet gezond is en oogt? Dan kun je jouw gebitsproblemen laten oplossen met een complete gebitsrenovatie op maat.

Wat zijn de mogelijkheden van een complete gebitsrenovatie?

Hoe de behandeling van een complete gebitsrenovatie er precies uit ziet, is afhankelijk van de gebitsproblemen die je hebt. De mogelijkheden die je als patiënt in ieder geval hebt bij het ondergaan van een complete gebitsrenovatie, zijn de volgende:
1. Het bleken van de tanden.
2. Het plaatsen van facings/veneers.
3. Het plaatsen van kronen en/of bruggen.
4. Het plaatsen van implantaten.
5. Het maken van een kunst- of klikgebit.

Heb je bijvoorbeeld scheve tanden, heb je enkele tanden die een beetje afgebroken zijn of heb je tanden die verkleurd zijn door het gebruik van medicijnen? Dan kan de tandheelkundige expert er bijvoorbeeld voor kiezen om de tanden te bleken, facings te plaatsen of kronen en/of bruggen te plaatsen in het gebit.

Hoe werkt een complete gebitsrenovatie?

Om te bepalen wat er precies moet gebeuren bij de complete gebitsrenovatie, stelt de tandheelkundige expert eerst een diagnose. Zo wordt het gebit uitgebreid onderzocht, worden er foto’s gemaakt van het gebit en wordt er een afdruk van gips van de tanden gemaakt. Is de huidige staat van het gebit duidelijk in beeld gebracht, dan wordt de behandeling van het gebit besproken. Natuurlijk wordt er hierbij niet alleen gekeken wat er nodig is om het gebit te verbeteren, maar ook wat jij als patiënt wil. Is er een akkoord over de te volgen behandeling, dan wordt de complete gebitsrenovatie uitgevoerd en worden jouw tanden door middel van enkele behandelingen verbeterd. Na de renovatie wordt de kwaliteit van het gebit uiteraard goed in de gaten gehouden, zodat je lang kunt genieten van een perfect gebit.
Voor de behandeling
Na de behandeling
De Kliniek
Onze Kliniek is gevestigd in het pand ´Museumkwartier´in het hartje van Amsterdam Zuid, vlak bij de Roelof Hartstraat en de van Baerlestraat. Er zijn in totaal 14 behandelkamers, waarin tandartsen, mondhygienisten en tandarts specialisten werkzaam zijn. Maak gelijk een afspraak.
Adres: Pieter-Baststraat 21 – 27
1071 TV Amsterdam
(Zijstraat van de Roelof-Hartstraat in Oud-Zuid)
Telefoon: 020-662 3914
Mail: contact@kctamsterdamzuid.nl