Selecteer een pagina

Gebitsrenovatie Amsterdam

Gebitsrenovatie in Amsterdam

Wilt u uw gebit laten renoveren en wilt u meer weten van de mogelijkheden die er tegenwoordig voorhanden zijn? Lees dan dit artikel. Een renovatie van een gebit kan een simpele vulling zijn maar er zijn veel meer mogelijkheden om een gezond en volledig gesaneerd gebit te hebben. Er zijn verschillende tandartsen in Amsterdam die deze renovaties kunnen uitvoeren en zij kunnen u allen exact uitleggen wat de voordelen van de verschillende opties zijn. Gebitsrenovatie Amsterdam heeft al veel personen geholpen. Neem contact op.

Gezond tandvlees is in beginsel noodzakelijk

Alvorens u kunt gaan denken aan een gebitsrenovatie is het belangrijk dat het tandvlees gezond is. Een goede tandarts zal er dan ook eerst voor zorgen dat uw tandvlees in orde is. Tandplak en tandsteen zal verwijderd moeten worden alvorens er begonnen kan worden aan een renovatie van het gebit. Het is ook erg belangrijk dat u weet hoe u uw gebit in de toekomst zo schoon mogelijk kan houden.

Een renovatie van het kaakbot

Wanneer het tandvlees niet gezond is dan is het mogelijk dat het kaakbot teveel is aangetast. Er zijn mogelijkheden om dit kaakbot te renoveren. Met een botcorrectie hebben de tanden weer genoeg houvast in de kaak waardoor problemen zoals uitvallen voorkomen kunnen worden. Het kaakbot zal bij een botcorrectie zodanig worden hersteld dat de tanden tot aan het wortelvlies in de kaak komen te zitten. U heeft hier wel een uitgebreide klinische gebitchirurgie voor nodig.

Gummy smile en gingivoplastiek correctie

Om een mooi en egaal gebit te krijgen is het erg belangrijk om een juist verloop van de kleur van het tandvlees te hebben. Een esthetische tandvleescorrectie hersteld dat verloop in de kleur van het tandvlees zodat een glimlach er mooi en natuurlijk uit komt te zien. Ook is een correctie van de zogenaamde gummy smile uitvoeren. Met deze plastische ingreep is het mogelijk om een mooi resultaat te verkrijgen waarbij het tandvlees natuurlijk zal overkomen. Blootliggende wortelhalzen zullen in dat geval bedekt worden met tandvleesenten en de open ruimtes onder kronen en bruggen worden opgevuld door de tandvleeskam op te hogen. Gebitsrenovatie Amsterdam laat u weer lachen.

Implantaten voor verloren tanden

Niets is zo vervelend wanneer u te maken heeft met verloren tanden. Geen nood. Een gebitsrenovatie kan hierin voorzien. Er zijn meer dan voldoende tandartsen in Amsterdam die inplanten kunnen installeren in het gebit die niet van echt te onderscheiden zijn. De wortels worden in dat geval vervangen voor titanium kunstwortels en op deze wortel kan een kroon gezet worden. U moet wel voldoende kaakbot hebben voor zo’n implantaat. Heeft u dat niet dan is een ingreep nodig om de hoeveelheid kaakbot te verhogen.

Wanneer u een gebitsrenovatie in Amsterdam wilt laten uitvoeren dan is het erg belangrijk dat u eerst gedegen informatie verkrijgt van de tandartsen in Amsterdam. Maak een afspraak met een tandarts voor de nodige informatie en laat u voorlichten over de mogelijkheden van een goed uitgevoerde gebitsrenovatie.

Voor de behandeling
Na de behandeling
De Kliniek
Onze Kliniek is gevestigd in het pand ´Museumkwartier´in het hartje van Amsterdam Zuid, vlak bij de Roelof Hartstraat en de van Baerlestraat. Er zijn in totaal 14 behandelkamers, waarin tandartsen, mondhygienisten en tandarts specialisten werkzaam zijn. Maak gelijk een afspraak.
Adres: Pieter-Baststraat 21 – 27
1071 TV Amsterdam
(Zijstraat van de Roelof-Hartstraat in Oud-Zuid)
Telefoon: 020-662 3914
Mail: contact@kctamsterdamzuid.nl