Selecteer een pagina

Gebitsrenovatie Noord-Holland

Een gebitsrenovatie is een tandheelkundige ingreep die je uit kunt laten voeren om diverse problemen met het gebit te verhelpen. Welke problemen je precies kan verhelpen met een gebitsrenovatie Noord Holland en wat de kosten van een gebitsrenovatie zijn, lees je in dit artikel. Neem contact op.
Wanneer een gebitsrenovatie?

Een gebitsrenovatie wordt enkel uitgevoerd als er sprake is van specifieke gebitsproblemen die niet met andere (meer eenvoudige) oplossingen verholpen kunnen worden. Enkele voorbeelden van problemen die je kan verhelpen met een gebitsrenovatie Noord Holland, zijn de volgende:

1. Een of meerdere verkleurde tanden, bijvoorbeeld door het slecht verzorgen van het gebit, het drinken van veel koffie en/of rode wijn en het gebruiken van specifieke medicijnen die de tanden geler maken.
2. Een of meerdere afgebroken tanden, bijvoorbeeld door een ongeluk of door het eten van voedingsmiddelen die de tanden hebben afgebroken.
3. Een of meerdere scheve tanden die door middel van een beugel niet eenvoudig rechtgezet kunnen worden (bijvoorbeeld door de lange behandeltijd van een beugel voor het rechtzetten van het gebit).

Je kunt te maken hebben met bovenstaande gebitsproblemen door omstandigheden (een ongeluk, het gebruik van medicijnen, et cetera), door het slecht verzorgen van het gebit en/of door een erfelijke aanleg voor bepaalde gebitsproblemen. Uiteraard is het ook mogelijk om een gebitsrenovatie Noord Holland te ondergaan als er sprake is van een combinatie van bovenstaande gebitsproblemen, zoals tanden die zowel zeer verkleurd zijn als scheef staan.

Wat kost een gebitsrenovatie Noord Holland?

Een gebitsrenovatie Noord Holland is een tandheelkundige behandeling die je zeker kunt zien als een investering voor op de lange termijn. Heb je een gebitsrenovatie Noord Holland ondergaan, dan kun je namelijk vele jaren profiteren van een beter gebit. Omdat een gebitsrenovatie een vrij ingrijpende behandeling van het gebit is waarbij vaak diverse methoden en hulpmiddelen worden gebruikt om het gebit te verbeteren, is een gebitsrenovatie wel vrij kostbaar. Wat de kosten van een gebitsrenovatie Noord Holland precies zijn, is afhankelijk van de behandelingen die je dient te ondergaan om jouw gebit te verbeteren. Heb je enkel één of twee facings nodig om het gebit te verbeteren, dan is dit logischerwijs voordeliger dan wanneer je jouw volledige gebit dient te voorzien van facings of implantaten. Wie erachter wil komen wat een gebitsrenovatie Noord Holland kost, kan een afspraak maken bij een expert om meer informatie te krijgen over het renoveren van het gebit en de kosten hiervan.
Voor de behandeling
Na de behandeling
De Kliniek
Onze Kliniek is gevestigd in het pand ´Museumkwartier´in het hartje van Amsterdam Zuid, vlak bij de Roelof Hartstraat en de van Baerlestraat. Er zijn in totaal 14 behandelkamers, waarin tandartsen, mondhygienisten en tandarts specialisten werkzaam zijn. Maak gelijk een afspraak.
Adres: Pieter-Baststraat 21 – 27
1071 TV Amsterdam
(Zijstraat van de Roelof-Hartstraat in Oud-Zuid)
Telefoon: 020-662 3914
Mail: contact@kctamsterdamzuid.nl