Selecteer een pagina

Gehele gebitsrenovatie

Van allerlei kleine ingrepen tot de gehele gebit makeover

Er zijn verschillende tandheelkundige middeltjes en ingrepen ter beschikking indien u over bepaalde aspecten niet tevreden bent. Er is de mogelijkheid om de tanden te laten bleken, ongeacht de reden van de verkleuring. Er kunnen facings geplaatst worden om bepaalde oneffenheden of onvolmaaktheden te verbergen. Er kunnen kronen of bruggen geplaatst worden om verloren tanden te vervangen, dit zowel om praktische als om esthetische redenen. Maar ook indien u eigenlijk gewoon een heel andere gebit wil, kan u dit bereiken door slechts één tandheelkundige ingreep te reserveren, de zogenaamde totale gebit makeover. Hierdoor wordt uw gehele gebit aangepakt, zodat u een mooie glimlach krijgt en u zich niet hoeft te focussen op allerhande tekortkomingen. Neem contact op.

Wat houdt een gehele gebitsrenovatie in

Hoewel dit op het eerste zicht wel zo lijkt, houdt een gehele gebitsrenovatie niet in dat elke tand individueel wordt aangepakt. Het gaat er namelijk om dat alle problemen worden verholpen, en op basis daarvan een resultaat bereikt wordt waarbij alle tanden in evenwicht zijn met elkaar en er één mooi gebit tevoorschijn komt.

Vaak wordt gebruikt gemaakt van kronen om de probleemtanden aan te pakken. In sommige gevallen zal het wel degelijk nodig zijn om kronen te plaatsen op alle tanden, in andere gevallen zal het volstaan om enkele tanden of enkele tandengroepen te laten overplaatsen met kronen. De kleur van de kronen wordt dan afgestemd op de kleur van uw overie tanden. U kan er natuurlijk meteen ook voor kiezen om uw tanden een tintje lichter te maken, en de overige tanden te bleachen. Hoe dan ook wordt beoogd dat het gehele gebit er mooi, wit en natuurlijk uitziet.

Afhankelijk van uw situatie is het ook mogelijk te opteren voor bruggen en het plaatsen van implantaten. Hoewel elke situatie ander is, wordt steeds het gehele plaatje in acht genomen.

De gehele gebitsrenovatie is een lang proces

Afhankelijk van welke ingrepen u nodig heeft, kan de gebitsrenovatie een hele tijd in beslag nemen. Vaak is deze renovatie het gevolg van een jarenlange verwaarlozing, zodat deze mensen het bijzonder moeilijk vinden om de stap te wagen. Daarom voorzien steeds meer tandartspraktijken in een volledige verdoving in plaats van de gebruikelijke plaatselijke verdoving. Op die manier wordt de drempel alvast verlaagd. Hoewel deze tandheelkundige ingrepen steeds prijzig blijven, zijn ze in ieder geval al heel wat betaalbaarder dan vroeger.

Voor de behandeling
Na de behandeling
De Kliniek
Onze Kliniek is gevestigd in het pand ´Museumkwartier´in het hartje van Amsterdam Zuid, vlak bij de Roelof Hartstraat en de van Baerlestraat. Er zijn in totaal 14 behandelkamers, waarin tandartsen, mondhygienisten en tandarts specialisten werkzaam zijn. Maak gelijk een afspraak.
Adres: Pieter-Baststraat 21 – 27
1071 TV Amsterdam
(Zijstraat van de Roelof-Hartstraat in Oud-Zuid)
Telefoon: 020-662 3914
Mail: contact@kctamsterdamzuid.nl